maandag 2 maart 2009

Basis workshop Annette's Creafarm..Afgelopen zaterdag gaf Annette een Basis workshop voor de cricut. Sinds oktober ben ik in bezit van een cricut create maar er is weinig informatie over het gebruik ervan te vinden. Ik vond dat er vast meer uit te halen viel en gaf me samen met mijn schoonmoeder op.

En wat was het leuk en leerzaam! We kregen eerst uitleg en daarna maakten we een boekje. Zie afbeelding. We maakten kennis met allerlei materialen en deze zitten in het boekje. Ook handig: er staat meteen bij welke stand mesje en welke stand speed en pressure je moet gebruiken.

We waren er rond half 10 en gingen half 5 weer richting huis. Dit was in Oldemarkt, overijssel dus was nog wel even een stukje rijden. Het was een vermoeiend dagje maar wat heb ik veel geleerd. Vandaag heb ik het boekje afgemaakt. Ik moest de achterkant nog en de lintjes. Ik ben blij met het resultaat!

2 opmerkingen:

  1. heb mij boekje 's avonds nog afgemaakt!
    groetjes jos

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha dat je er nog zin in had!
    Ik moest maandag eerst dat dunne tape ergens vandaan halen. Bij de duizendpoot verkochten ze het dus toen meteen afgemaakt. Hij's leuk he!:D

    BeantwoordenVerwijderen