zondag 7 augustus 2011

Vakantie week 1

Wat hebben we allemaal gedaan de afgelopen week?

Zondag:
We besloten opeens om naar Ikea te gaan. We hadden voor onszelf de 12 weken grens in ons hoofd en dan zouden we gaan kijken voor een bedje en commode. (Kast hadden we al, hoort bij dezelfde serie als onze kledingkasten, toen hadden we deze smalle kast over en die komt nu goed van pas)
En we zijn geslaagd! Wat was dit leuk zeg. Normaal gesproken liepen we de kinderafdeling snel door....maar nu konden we eindelijk stilstaan en iets uitzoeken!
Jh heeft meteen alles in elkaar gezet zondagmiddag, terwijl ik de binnenkant van mijn ogen aan het bekijken was :-) Van shoppen word je moe :-)
Foto's komen als de babykamer helemaal af is. En dat zal nog wel even duren haha.

Maandag:
Zijn we de markt overgeweest in Medemblik. Niets gekocht... gewoon lekker kijken en rondlopen. 's Middags hebben we gewoon wat thuis aan gegrut. Wat schoonmaken, wat opruimen, wat lezen, wat puzzelen.

Dinsdag:
Vandaag moesten we terug naar het ziekenhuis voor de 4de echo. Vorige week met de echo was het kindje zo druk (goh...:-)...) dat de vrouw niet goed het buikje kon zien. Tussen de 12de en 13de week van de zwangerschap word het buikje gesloten en horen de darmpjes goed in de buik te zitten. Maar onze 'Jip' hield stug de beentjes ervoor dus we konden niets zien. Vandaag mochten we terug komen om nu wel te kijken. We hoefden ons geen zorgen te maken, maar stiekem doe je dat wel. Wij in ieder geval wel!
Apparaat op mijn buik en we zagen meteen een druk bewegend kindje. Maar... met de rug naar ons toe haha. Kleine eigenwijs!












Ook een prachtig gezicht natuurlijk maar we kwamen voor de buik.
Wat hoesten en porren en het kindje draaide zich om.
Na wat turen en uitleg zagen we een prachtig aangesloten buikje. Kortom: Ons beebje is goed gekeurd! Toch wel stiekem een opluchting... Maar we hebben weer genoten van ons drukke kind. Wat een portret met dat draaien, springen en zwaaien :-)












Na de echo zijn we even Hoorn ingelopen. Bakje koffie bij de Hema gedaan en wat winkels bekeken.
's middags is Jh erg druk geweest om de garage op te ruimen. Hij heeft stellingen gemaakt en nu is het allemaal erg netjes!

Woensdag en Donderdag:
Deze dagen waren we in Elburg, bij de toekomstige trotse oma. De nieuwste echo's laten zien, filmpjes van de echo en Jh had een filmpje van de babykamer gemaakt om te laten zien. 's Middags zijn we de midweek over gelopen. Dat is eigenlijk niet meer als een markt door de binnenstad. Het was erg benauwd en warm dus we waren snel weer bij mijn moeder's huis en hebben verder lekker buiten gezeten.
Donderdagochtend even Zwolle in geweest om een nieuwe fotocamera te kopen.
's Avonds zijn we weer naar huis gereden.
Indy lag de volgende dag helemaal voor pampus.












Vrijdag:
Jh prutste verder in de garage en ik heb het huis schoongemaakt en boodschappen gehaald.
En we gingen eens uit eten! Dat doen we eigenlijk zo zelden... Maar we waren donderdag 7 jaar samen en een keer uit eten kan best. Naar de pizzeria wel te verstaan :-) We hebben heerlijk genoten van een pizza.
Ook hadden we tussen de bedrijven door een rondleiding bij een kinderdagverblijf. Het voelde meteen goed, ruimte is mooi groot en ruim, ze doen speciale dingen met baby's om ze meer aandacht te geven en het is nog geen eens 5 minuten lopen.
Grote kans dat onze 'Jip' daar straks 1 dag in de week heen gaat.

Zaterdag:
Vandaag kregen we lieve vrienden over de vloer.
Was gewoon heel gezellig en leuk!
Leuke en lieve babyspulletjes gekregen. :-)

Nog 2 foto's van mijn trots in onze tuin:

4 opmerkingen:

  1. Geweldig dat het zo goed gaat. Ik hoop dat het al wat beter met je gaat, minder moe en zo, zodat je er echt van kan gaan genieten. Het is ook zo spannend allemaal. Fijne zondag.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat fijn te lezen dat jullie zo genieten.
    Ik word er blij van.
    Lieve groet van Marja

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een superleuk logje!
    Het ziet er allemaal erg goed uit!
    Wat zal het spannend zijn....
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Lieve Marti,

    Had je vorige berichtje gemist.
    Wat een geweldig nieuws, zit hier met tranen in mijn ogen (van blijdschap) omdat ik zo goed weet hoe het voelt.
    Heerlijk toch, vooral als alles zo goed gaat.
    Geniet ervan het is zo voorbij.

    Liefs Herma

    BeantwoordenVerwijderen