maandag 28 februari 2011

Maandag, verstoppertje tijd!

Op maandagochtend is mijn vrouwtje druk bezig in het huis en dan wil ik op een gegeven moment ook aandacht. Soms is het in de vorm van weglopen (Há! het achterpad is best spannend hoor!) Het is ook al een keer voorgenomen dat ze me opgesloten had! Nou vertel ik je, dat vond ik toch écht niet leuk. Ze zocht me wel hoor... maar ik laat dan lekker niets van me horen. Poeh, had ze maar niet de badkamerdeur dicht moeten doen terwijl ik er nog in stond! En dan doet ze eindelijk de deur open, met een rood hoofd van het zoeken en de zorgen, krijg ik ook nog straf! Dan moet ik in mijn mandje blijven zitten, phfff ze moet nu toch wel weten dat ik altijd achter haar aanloop!
Gelukkig neemt ze tussendoor wel even de tijd om met mij te spelen. Hoe wilder, hoe mooier!

Vandaag had ik iets leuks bedacht.
Vanochtend kwam ze beneden en ik had mij verstopt voor haar. Maar op de een of andere manier zag ze meteen waar ik verstopt zat, ik weet alleen nog niet hoe ze dat nu geweten heeft:Nou ok dan... je hebt me gevonden....Ik kom wel weer te voorschijn...... maar eerst even uitrekken hoor:Ik word er wel moe van hoor:

8 opmerkingen:

 1. Ooooh wat een schattig beestje heb je daar !!!
  Het is altijd mijn wens geweest om een hondje of katje te krijgen, spijtig genoeg heb ik ouders die er niks van moeten weten.
  Dat zal dan ook het eerste zijn dat ik toch zal kopen hoor als ik alleen woon.

  Groetjes
  Eline DM*

  ps: indien je wilt en zin hebt mag je ook gerust bij mij is komen piepen, en ook een reactie achter laten. Bekijk ook zeker is mijn nieuw gedichtje, en geef eventueel je mening (kwestie van te weten of ik al dan niet wat talent heb)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een snoepie hoe hij daar ligt zo lekker warm onder dat kussen. Ik had toch liever andersom gelegen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Grappig hoe die daar onder z'n kussen ligt! En zo te lezen verveelt ie zich niet bij jullie thuis!! Groetjes van Tukker!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk verhaal, en wat een lief hondje hebben jullie.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goedemorgen,
  Wat een leuke blog zeg. Ik ben net volger geworden. Zou ik in je bloglist mogen staan met mijn blog? http://boekenstek.blogspot.com/ Uiteraard voeg ik je dan toe in mijn bloglist.
  Ik hoor het graag. Groeten, Pleun

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat grappig zijn ze toch he :-) Ik moet hier af en toe ook erg lachen om onze hond als ie weer iets uithaalt. Net kinderen af en toe ;-) Lekker naief.

  BeantwoordenVerwijderen