zondag 6 februari 2011

Afgelopen week...

Heb ik (samen met Jh) een knoop doorgehakt en daar voel ik me helemaal goed bij. Soms moet je keuzes maken ook al zegt je gevoel iets anders.
Ik heb er nachten van wakker gelegen want sommige keuzes kun je niet 1-2-3 maken. Maar nu, eenmaal de knoop doorgehakt, voel ik dat ik de goede keuze heb gemaakt.

Heb ik heerlijk genoten van de harde wind. Kop in de wind, en zorgen weg laten waaien. Al vond Indy het wat minder, want die kwam soms niet echt vooruit haha :-)

Heb ik meer goede als slechte dagen gehad. Het gaat langzamerhand de goede kant op.

Heb ik weer een na-controle in het ziekenhuis gehad. Ik ben goed gekeurd, alles zag er prima uit. Nu pas weer terug komen als wij dat willen. Voorlopig nog niet, zal wel richting de zomer lopen. Even ziekenhuis pauze!

Hebben wij gisteren de kringloop weer eens bezocht.
Schade: 1 pannenonderzetter, 1 driekwartbroek (maat kleiner!!), 1 shirt met lange mouwen, 1 gloednieuwe ronde flexibele bakvorm, 3 weckpotten en dat voor samen.... tada..... €8,-
Altijd weer even leuk daar snuffelen, in combinatie met een bezoekje aan de stad.


En vanmiddag, heb ik lopen prutsen met een nieuw bakrecept. Chocolade deegbakjes met een mengsel van griekse yoghurt en witte chocolade. Het recept leek makkelijk.... Maja het deeg is mislukt! De yoghurt-chocolade mengsel is wel lekker. Dus maar even wat anders verzinnen :-)

Voor de rest vandaag lekker geluierd, gewandeld, gelezen en tv gekeken.

Allemaal nog een fijne zondagavond toegewenst!

2 opmerkingen:

  1. Fijn dat je een goed gevoel hebt over de knoop die is doorgehakt. Ja en wat waaide het hard he, kan de hond goed begrijpen. Lekker voor de kachel of op de bank is veel lekkerder. Waar zijn de foto's van je kringloopspullen, ben wel heel benieuwd. Jammer dat het recept mislukt is, volgende keer beter. Fijne avond.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Foto zal helaas het niet worden, mijn eigen (simpele) fotocamera is stuk en om nu alles weer te fotograveren met de andere camera is ook zo wat. Zal de oude camera eens opzoeken! De kleren zitten al in de was :-) en de rest al opgeruimd.

    BeantwoordenVerwijderen