zondag 18 september 2011

Rust in de tent en 3D echo

Het lijkt erop dat we weer wat rust in de tent gaan krijgen.
Vorige week zondag werd ik 25, kregen we logees en veel visite (gezellig!) maar dat betekend wel dat de dagen ervoor flink wat werd opgeruimd, schoongemaakt, boodschappen gehaald en dingen gebakken en voorbereid.

Ja en dan ben je opeens 25, hmzz hoe dat voelt? Zelfde als 24 haha.
Ben heel erg verwend en heb een erg leuke dag gehad.

Vorige week zaterdag hadden we eerst een 3D echo van ons kleintje. Dat kregen we kado van mijn schoonouders! Echt super, het is zo mooi om even weer daar naar binnen kunnen kijken.
Eerst gingen we alleen naar binnen om te zien of het hartje het nog wel deed. Dat is toch nog ergens onze angst. Maar het kindje bewoog meteen al mooi. Ook hebben we het geslacht gezien :-) Zo blij! Maar nog zo geheim haha.
Daarna mochten de opa, oma's, oom en tante ook naar binnen.
Na 10 minuten dacht ons kindje: bekijk het even en draaide zich om. Dus we mogen nog een keer extra komen kijken. Vinden wij niet erg.

5 opmerkingen:

 1. Het blijft toch een wonder al met al... en dat je dan ook zomaar even "binnen" kan kijken is helemaal mooi! Leuk, die foto's zo! Geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van harte gefeliciteerd met jullie wondertje. Ik heb al een tijdlang niet alle blogjes kunnen lezen en vandaag was die van jullie aan de beurt.
  Als ik het zo zie.... denk ik dat er een klein jongetje aan zit te komen, ik heb het meestal mis... dat vertel ik er dan ook gelijk maar even bij. Ik wacht februari in spanning af!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb per ongeluk mijn adres veranderd. Mijn nieuwe adres is:
  http://fredriguswereld.blogspot.com/

  Liefs Frederique

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi hoi, hoe gaat het met je? Las altijd graag je verhalen maar tis zo stil.
  Hopelijk ben je lekker aan het genieten.

  Groetjes Isabelle

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoe gaat het met jullie? Ben zo benieuwd? Laat je weer eens wat van je horen?

  BeantwoordenVerwijderen