Het is een heel handig apparaat. Je schenkt wat beslag (1,09 bij action) in de vormpjes en voila, 4-6 minuten later heb je hele mooie ronde cake balletjes.
Makkelijk... kan zelfs een kind doen.
Daarna smelt je chocolade ( 69 cent bij de action)
en je zet wat bakjes klaar met versiersel.
Ook witte stokjes heb je nodig (ook bij action te koop.
Je zet alles klaar zodat je, als de balletjes zijn afgekoeld, meteen aan de slag aan.
Tot zo ver gaat het goed en lukt het allemaal nog.
Je pakt een cake balletje en doopt het stokje in de chocolade en prikt dit in het balletje. Doe dit met alle balletjes en
leg ze dan allemaal even in de koelkast.
Je haalt ze er weer uit en gaat verder met versieren. Je doopt het balletje in de chocolade en daarna in
een bakje met versiersel.
Zo zou het moeten gaan dan tenminste ;-).
Ik kan er kennelijk helemaal niets van. De chocolade wil niet mooi om het balletje heen.
Uiteindelijk na twee balletjes de poging gestaakt en het daarna alleen de bovenkant maar versierd.
De smaak werd er niet minder om, maar ooit wil ik nog eens knap cake pops kunnen versieren :-)
zien er erg gezellig uit hoor!!
BeantwoordenVerwijderenvraagje waar heb je die houder vandaan waar je de cakepops inzet??
groetjes monique
Voor eigen gebruik zijn ze goed gelukt ;-) Zou ze alleen nooit zo uitdelen/verkopen/weggeven haha.
BeantwoordenVerwijderenDe houder heb ik bij de jumbo vandaan
het ziet er wel erg lekker uit groetjes maartje
BeantwoordenVerwijderenHier dezelfde houder én ook hier alleen de bovenkant versierd. Ik vond het deeg overigens niet te eten :) maar de chocola maakt veel goed!
BeantwoordenVerwijderen