woensdag 3 april 2013

Weekmenu week 13 en 14

Week 13:
Maandag: aardappelen, witlof ham en kaas en slavinken
Dinsdag: noedels met kipfilet en groenten
Woensdag: hollandse aardappelschotel met zelf gepaneerde snitzels
Donderdag: boerenkool stamppot met worst
Vrijdag: uit eten bij de Stern in Epe
Zaterdag: Bami

Week 14
eerste paasdag: gekookte aardappelen, krieltjes, stoofperen, peultjes, spinazie, eitje, rollade, kipsnitzel, kippensoep. We konden kiezen.
tweede paasdag: patat, restjes groenten van eerste paasdag en gebraden kip uit de oven
Dinsdag: rijst met kip madras
Woensdag: spaghetti
Donderdag: aardappelen, wortels/doppers en karbonade
Vrijdag: gehakttaart (zie recept elders op mijn site)
Zaterdag: ovenschotel met gehakt, groenten en aardappelschijfjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen