zondag 20 januari 2013

Weekmenu week 3 en week 4

Afgelopen week was dit ons menu:
Zondag: rijst met een roomsausje met snitzel/champignon/ui/praprika
Maandag: aardappelen, bloemkool en slavinken
Dinsdag: tagliatelle met kipfilet/broccoli roomsausje
Woensdag: ovenschotel van krieltjes, gehakt, prei en basilicum
Donderdag: kip in roomsaus met penne
Vrijdag: tomaat- groentesoep met stokbrood
Zaterdag: bami met een gebakken eitje en satéstokjes

En het menu voor de komende week:
Zondag: kipvleugels, patat en wortels/doppers
Maandag: aardappelen, bietjes en saucijsjes
Dinsdag: aardappelen, witlof ham/kaas en tartaar
Woensdag: tagliatelle met spinazie/kip roomsaus
Donderdag: nasi met een eitje
Vrijdag: opgebakken piepers, groente en een snitzel
Zaterdag: nog geen idee dan eten we bij oma.

Siem eet zo goed als mee met de pot. Wij hebben alleen in het begin het eten gepureerd/geprakt maar sinds dat hij 7 maanden is krijgt hij alles in stukjes. De rapley methode noemen ze dat ook wel. Ideaal. Alleen als wij iets uit een zakje eten, wat sporadisch voor komt, of iets eten wat scherp is dan kook ik apart iets voor hem. En eten dat kan hij wel, alles wat wij voor hem koken gaat er met smaak in. Vooral tagliatelle met roomsaus en diverse varianten dus dat eten we elke week wel een keer. (een of andere manier staat alles achter elkaar zonder enters. Toch als ik dit typ dan staan er wel enters. Wie weet hoe het kan dat je dan uiteindelijk op de blog zelf geen enters ziet?

2 opmerkingen:

  1. leuk dat je weer terugbent.
    sterkte voor de komende tijd , ik hoop dat het niet je man is die zijn baan kwijt is??
    groetjes monique

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Monique,

    Ja helaas wel. Bij mezelf zou ik niet zoveel stress hebben ;-) Maar wij denken positief dus het zal allemaal wel goed komen. :-)

    BeantwoordenVerwijderen