zaterdag 21 augustus 2010

Als de glaszetter vandaag niet komt...

... dan kan hij het glas mooi in zijn **** steken!

Zo ben even boos. Wij hebben twee stukke ramen, 1 raam in onze slaapkamer en 1 raam in de voordeur. Wij de verzekering gebeld en wij krijgen het vergoed. De stap daarna was een glaszetter zoeken. Jh had een paar offertes aangevraagd en maar van 1 kregen we antwoord.
Het duurt natuurlijk even voordat het glas besteld is, dat hoort erbij.
Afgelopen donderdag zou hij komen. Jh had deze week nog vakantie en bleef thuis. Er moest nog wat geschilderd worden dus kon hij dat meteen doen.
Maar er kwam geen glaszetter... Ze hadden om 12:00 uur afgesproken en om 17:00 uur ging de telefoon. Hij had het te druk gehad en of het morgen(gisteren dus) kon.
Jh zou een dag weggaan met een vriend naar de Heineken brouwerij in Amsterdam. Dit heeft hij afgezegd zodat de glaszetter kon komen. Ik was ook thuis, maar Jh vind het prettig om zelf erbij te zijn zodat het zeker goed gaat. (Ik heb er namelijk geen ene bal verstand van!)

Naja jullie raden het al... weer geen glaszetter! Rond 17:30 belde hij dit keer dat hij in de file stond bij Leiden. Ja dat is ons probleem niet.

Jh heeft gezegd dat hij vandaag de kans nog heeft en het anders niet meer hoeft.
(hij blijft netjes haha, ik had allang wat van gezegd!) Tjonge, daarom doet hij normaal alles zelf. Er valt gewoon niets te plannen als je een ander laat komen. En ze vinden het doodnormaal dat ze afbellen want er kan dan geen sorry vanaf. Leuk als je wel er express voor vrij had gevraagd ofzo!..

Ik ga vandaag een chocoladetaart afmaken en het huis even doen. Maar, eerst sporten! Dat heb ik de hele week nog niet gedaan dus het word hoog tijd. :-)

Allemaal een fijn weekend!

2 opmerkingen:

  1. Wat vervelend. Mijn lief had al lang een ander gezocht, alleen mag je van de verzekering zelf 1 kiezen. Fijn weekend.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wij hadden dat gedoe een keer met het afleveren van iets dat we besteld hadden bij de Wehkamp. Twee keer voor Jan met de korte achternaam een vrije dag genomen. Uiteindelijk schadevergoeding geeist voor die 'verloren' dagen, en........... gekregen!

    BeantwoordenVerwijderen