zaterdag 28 augustus 2010

De week is weer voorbij

En wat voor een week!

Maandagochtend was eerst het huis aan de beurt. Opruimen, soppen, schoonmaken, stofzuigen en dweilen.
In de middag een vergadering en werken.

Dinsdag ochtend en middag gewerkt, tussendoor grote boodschappen gedaan. Echt al het drinken was op! Zelfs de aanmaaklimonade. Doordat ik vorige maand erg weinig salaris had ontvangen was het geld in het midden van de maand al op. We hebben dus van de voorraad geleefd en dat was te zien. niet alleen in het drinken, maar verder waren er ook veel dingen op. Ach we zijn niet verhongerd en we kwamen niets te kort. Voor €60,- zijn de grote boodschappen ook weer binnen voor de komende 6 weken inclusief mijn verjaardag in september.


Woensdag had ik de langste dag. Eerst gewerkt van 6:30-11:30 en van 12:30 tot 17:30.
Om 18:30 moest ik in Hoorn zijn om een EHBO examen af te leggen. Wat was ik zenuwachtig! Ik heb EHBO en BHV, maar dat werd niet erkend door het gastouder bureau. Daar aangekomen kregen we gelukkig geen echt examen maar werd er over de hele avond naar je gekeken. Iedereen is geslaagd! Dus ook ik :-) Stiekem had ik ook niet anders verwacht.. ik weet alles heel goed alleen als mijn hoofd het woordje 'examen' hoort, dan slaat het dicht. 23:00 uur was ik eindelijk thuis.

Donderdag ochtend en middag ook gewerkt en vrijdag hetzelfde liedje. Voor vandaag stond er een taart in bestelling dus gisteren tussendoor eraan gewerkt.

De komende weken blijf ik 5 dagen werken. Op maandag zijn er uren op de bso vrijgekomen en ik ga eerst een maandje 'proefdraaien'. Om te zien of ik het allemaal volhou, twee banen plus huishouden/sporten en af en toe taarten bestellingen. Gisterenavond was ik kapot, maar dat is gewenning denk ik. 4 dagen 6 uur eruit is in het begin best pittig. Waarvan ik woensdagnacht al kwart voor 4 wakker was! Komt vast allemaal goed :-)

Dus ik had deze week helemaal geen tijd om te bloggen! En om te lezen bij anderen. Gelukkig bestaan er 2 dagen weekend haha. :-)

Fijn weekend allemaal!

2 opmerkingen:

  1. Jeetje meid wat een zware dagen, echt pittig. Maar je taartje hierboven ziet er heerlijk uit net als je weekmenu. Netjes trouwens je boodschappen voor 60 euro, inclusief voor je verjaardag.

    groetjes Isabelle

    BeantwoordenVerwijderen