vrijdag 16 juli 2010

Een rustige vrijdag

Gisteren zijn we met de kids naar Leeuwarden gegaan. Naar Aqua Zoo om precies te zijn. Wat is dat een leuk park. Geweldig! Ik heb er dieren gezien die ik nog nooit van mijn leven in het echt gezien had. En natuurlijk mijn grote vriendjes, de stokstaartjes haha. De kinderen, maar ook wij als leidsters, hebben genoten!
Maar het waaide soms hard en af en toe regenen om daarna weer warm te zijn omdat het zonnetje even scheen. Doodmoe kwam ik thuis en doodmoe werd ik vanochtend verkouden wakker. Half 5 zat ik beneden en ik ben weer even naar bed gegaan toen Jh eruit ging om te werken om half 7. Ik hield hem wakker met mijn gedraai en gesnurk en zo kon hij nog even slapen.
De eerste was hangt al bijna aan de lijn, de tweede staat al weer een tijdje aan, dat is het voordeel van vroeg wakker zijn haha.

Verder staat er niets op het programma. Ja wachten op een telefoontje.. jullie horen later hoe en wat. Het is iig iets ergs leuks! :-) Iets wat ik al tijden heel graag wil hebben en zo van Jh mocht bestellen. (oeps... daar ging ons doel van: niets nieuws kopen. Maar we zien dit als een investering...)

De bijwerkingen van de hormonen staan momenteel stil. Het enige wat ik nog wel heb is dat ik elke 2 uur wat moet eten omdat ik anders kotsmisselijk word. Maar de saggerijnige en emotionele buien zijn over. Gelukkig, haha, ik kon al aardig zat van mezelf worden! Laat staan Jh van mij, die af en toe gewoon een rondje ging rijden omdat ik weer eens akelig stond te mopperen op alles en iedereen :-) Ja draken kan ik als de beste! Nu afwachten, over 2 weken weten we of de hele hormonen mikmak herhaald gaat worden of niet.

Een heel fijn weekend allemaal!

3 opmerkingen:

  1. Ik ben benieuwd wat jij bestelde. Pff..elke twee uur eten. Neem je dus telken kleine beetjes ofzo. Fijn dat je zo genoten hebt van dat uitje!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ja ik eet elke keer kleine dingen. Paar aardbeien of een cracker/soepstengel.
    Als er maar iets in zit dan is het goed.

    Ennuh, het telefoontje is binnen... vanavond ophalen en dan kom ik het showen!!:D

    BeantwoordenVerwijderen