maandag 5 juli 2010

Ik heb het gered!

Een van mijn eerste voornemens met oud en nieuw was: een half jaar geen scrapspul kopen. Jh zei toen al: joh, dat hou je nog geen 2 maanden vol!
En zie hier... ik heb het zeker wel gered!
(dat ik al die tijd niets gemaakt heb, ach dat vergeet ik even, hopenlijk trekt dat weer bij!)

Maja stiekem heb ik er wel een hobby bijgekregen: taarten bakken (met fondant enz). Gaat toch ook wel wat centen inzitten al is het een stuk minder dan scrappen. Ook kan ik dit 'verkopen'. Van mijn laatste opdrachtjes kon ik wat gereedschap van halen. zo probeer ik wel een beetje quit te spelen. Niet dat ik bakken geld er mee verdien haha zo goed kan ik het nog niet. Maar vind het wel leuk dat mensen al vertrouwen in mij hebben, maar een echte bakster ben ik nog niet vind ik zelf.

Op wat tijdschriften, ondergoed, shirtjes en een nieuw paar schoenen na heb ik verder niets nieuws gekocht dit half jaar. Of het is tweedehands, of uit de kringloopwinkel of ik heb het gewoon laten liggen of ik heb het gekregen of gekocht met kortingsbonnen/waardebonnen die ik gekregen heb voor mijn verjaardag.

Dit gaan we het komende half jaar gewoon volhouden. Onzin om meteen maar naar de winkel te rennen terwijl er tweedehands zoveel goeds te koop is. En snuffelen in de kringloop winkel en op marktplaats blijft leuk!

(Met de verbouwing kopen we wel alles nieuw, wel heel veel met korting en kortingstickers, maar dat vind ik wel belangrijk. Wij zijn niet van plan om de komende 20-25 jaar nog wat te verbouwen haha. Als alles af is hé, dat duurt ook nog wel 2 jaar)

5 opmerkingen:

 1. Knap hoor dat je het volgehouden hebt.
  Op naar het jaar.
  Neem mee ook altijd van alles voor, maar sta niet altijd zo sterk in mijn schoenen.

  groeten Herma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat goed zeg, ik weet hoe moeilijk het is ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ontzettend goed gedaan! Petje af hoor

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jij bent lekker bezig zo zeg, super dat je het zo lukt.

  Leuk zeg die taarten maken dat vindt ik echt een kunst.

  Fijne week groet Stina

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goed gedaan, en alles is er immers al waarom dan duur betalen. Ga vooral door.

  BeantwoordenVerwijderen