vrijdag 24 december 2010

We hebben al jaren een hond

maar dat wil nog niet zeggen dat we dan meteen alles weten van ze.
Vorige week was Indy niet haar zelf. Ze at wel een bak brokken per dag op (normaal doet ze er 2-3 dagen over) en ze sliep onwijs veel.
Eerst dacht ik nog dat ze gewoon in een winterdippie zat. Tja, met het koude weer van de laatste tijd wil ik ook wel de hele dag slapen! En meer eten om een extra vetlaagje te krijgen voor de kou.
Later maakte ik me toch wel wat zorgen. Ze is anders best actief, als jack russel zijnde, en zoveel slaapt ze anders niet. Alleen bij mij kwam ze nog uit haar mandje, maar als Jh thuis kwam ging alleen 1 oog open om daarna meteen weer verder te slapen.

Tot Jh afgelopen weekend wat druppeltjes bloed zag. A-ha... loops dus!
Ja dan begrijp ik het wel, extra eten en extra slapen. Dat doe wij als mensen ook als het weer eens de tijd van de maand is.

En dan is het weer tijd voor het 'broekje'. Het is niet veel bij zo'n klein hondje, maar het is niet fris als je telkens druppeltjes op de grond ziet liggen.
En weer in de snelle rondjes wandelen en goed kijken of er geen mannetjeshonden op de loer liggen! Want op mini Indy's zitten we niet te wachten.

wel erg rustig, zo'n klein hondje wat alleen maar slaapt. Behalve als wij eten, dan is ze 'opeens' wakker :-)

2 opmerkingen:

  1. Het levert wel een mooi plaatje op die gezonde ziekte.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goh, wat is het toch een schatje! En wij vrouwen weten hoe ellendig we ons op die momenten kunnen voelen...Een extra koekje verdient ze dus wel ;)

    BeantwoordenVerwijderen