zaterdag 4 december 2010

sneeuw

Gisteren en vandaag is er erg veel sneeuw bij ons gevallen.
Het is een prachtig gezicht. Maar toch heel vervelend voor op de weg.
Ik hou er niet van. Als ik binnen zit en buiten kan wandelen vind ik het prima, maar zodra ik denk: oh jee ik moet nog met de auto naar mijn werk! Krijg ik de zenuwen!
Wij hebben dus besloten om dit weekend niet naar Elburg te gaan. We zouden daar sinterklaas gaan vieren met mijn familie. Helaas, maar het is niet te doen op de wegen hier.
Gisterenavond dus maar snel boodschappen gehaald want ik had niets meer in huis. Als we een weekendje weg gaan eten we de verse dingen op zodat we niets weg hoeven te gooien. Dus verse dingen moesten we wel halen. Gelukkig kunnen wij lopend naar de supermarkt.

Straks een grote wandeling met Indy maken. En wat plaatjes schieten.

Hier alvast ons uitzicht van nu:

Ik wil iedereen een fijn weekend toewensen en voorzichtig op de weg!

5 opmerkingen:

 1. Ja wat vervelend voor de mensen die aan sinterklaas doen. Wij hoeven tot maandag de deur niet meer uit. Voor maandag een afspraak bij een specialist en dat moet wel door gaan, nou ja als je vroegtijdig afzegt is er niks aan de hand. We moeten maar tijdig van huis gaan. Mooie plaatjes al. Hier sneeuwt het nu ook. Fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier ligt ook een aardig pak sneeuw.
  Mijn vriendin komt hier vanavond sint vieren, ze zal er ook wel wat langer over doen.

  Groeten Herma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wij moeten er gelukkig ook niet door en wachten rustig verder op Sinterklaas. Er is nog een pak sneeuw gevallen vandaag.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hier ligt ook een behoorlijk pak sneeuw! Voor vandaag werd dooi verwacht, maar helaas, het ligt er nog steeds! Ik zie trouwens dat we hetzelfde bamboe klaptafeltje hebben.....haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hier is er ook veel sneeuw gevallen. Masr ik hoefde de deur niet uit. Tenminste niet met de auto. En dan is het wel leuk.

  Liefs Frederique

  BeantwoordenVerwijderen