woensdag 27 oktober 2010

Een tijdje niet geblogd

Of dat de weken even voorbij vliegen! Normaal neem ik in het weekend de tijd om bij te lezen en zelf te bloggen. Afgelopen weekend kon dit niet omdat we een weekendje weg waren. Even samen er lekker uit. Stond eigenlijk vorig jaar met Jh's verjaardag al op de planning, maar toen lag er sneeuw en zijn we thuis gebleven. Eigenlijk helemaal geskipt totdat Jh aangaf dat hij toch wel even weg wou om even er uit te zijn.

Het is dan altijd weer een sport om zo goedkoop mogelijk ergens heen te gaan. Eerste instantie zou het valkenburg worden, maar dit zou te duur worden. Verder gezocht en een hotel gevonden vlakbij 's Hertogenbosch. Den Bosch om het maar even makkelijk te houden. Via vakantieveilingen kaartjes voor moviepark germany 'gewonnen' en van te voren kaartjes voor een boot tocht door Den Bosch geregeld. Zo hoefden we afgelopen weekend alleen het hotel nog te betalen en te eten.

We hebben het heerlijk gehad. Wat is Den Bosch toch een mooie stad. Zowel qua winkels als de historie. Wij zijn meer cultuurmensen en als we tijd over hebben gaan we pas ergens winkelen. We hebben dus niet veel winkels gezien, want we vonden slenteren door de stad en steegjes veel interressanter. De zaterdag was dus zo vol. Al viel ons boottochtje wel wat in het water. 10 minuten voordat we het bootje instapten begon het met regenen en het hield niet meer op. Zondag zijn we naar moviepark Germany geweest. Het was helemaal niet druk en zo zijn we soms meerdere keren in een attractie gegaan. Het is een leuk park, al staat Disney nog wel bij mij op nummer 1. :-)

Maandag zijn we via mijn moeder weer naar huis gereden. Heerlijk bijgetankt en gelukkig van alle aandacht aan elkaar. Eens geen stof in ons haren, lekker uit eten geweest en een heerlijke badkamer met bad. Indy zat heerlijk een weekendje bij 'oma'. Daar hadden we dus geen omkijken meer naar.Deze week is het herfstvakantie. Dat betekend voor mij hele dagen werken. Geen probleem, want zo'n week word altijd volgepland met leuke dingen. Is wel even wennen, hele dagen werken en huishouden 's avonds doen. Ik ben meestal ook echt kapot na een dag werken. Morgen nog een dagje en dan weekend.

Vandaag was het eindelijk weer zover: een bezoekje aan het ziekenhuis. De gyn liep 'maar' een half uur uit. Ach wij vermaken ons wel in de wachtkamer. Het gaat goed, clomid slaat aan en er is elke ronde tot nu toe nog een ei gespot. Over twee maanden moeten we weer terug, dan gaan we verder bespreken hoe we het gaan doen met IUI en wat erbij komt kijken.(Dan is het half jaar al weer om!!) We hebben al een folder meegekregen, ook over IVF, dus dat ga ik eens rustig doorlezen. Natuurlijk hopen we dat het allemaal niet meer hoeft en dat we tegen die tijd een mooie echo krijgen. Afwachten maar weer! Van bijwerkingen heb ik eigenlijk geen last meer van. Soms een misselijke aanval, maar niet zo erg als de eerste maand. Als ik mopper op Jh zegt hij standaard: 'Jaja, hormonenmonster'. Alsof alles door de hormonen komt ;-)

3 opmerkingen:

 1. Leuke foto's van jullie vakantie. Ik ben er nog nooit geweest. En ja, ik hou ook van cultuur.

  Indy zal wel blij geweest zijn toen jullie terug waren. Werkze, deze week.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een heerlijk weekend hebben jullie gehad!! En leuk he movie park, disney ken ik nog niet maar ik vrees dat we daar ook eens heen moeten ;-) Wel fijn dat je niet meer zo'n last hebt van de clomid.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk er even tussen uit, samen genieten. Maar ja dat andere is minder leuk, hoop dat het ooit goed komt. Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen