donderdag 14 oktober 2010

Niet kunnen koken.

Eigenlijk zijn we normaal gesproken best verwend. Je komt thuis, gaat koken, daarna eten en dan ruim je het op. Word niet bij stil gestaan dat het ook soms wel eens anders moet. Gisteren en vandaag is zo'n moment waarbij het even anders moet. De vloer van de badkamer moet eruit en ja dat ligt boven de keuken.
Jh hoopte dat hij in 1 avond klaar zou zijn, maar helaas, vanavond nog een avondje in de herrie zitten.
Gisteren heb ik dus maar pizza's gehaald. Voor het eerst sinds 2,5/3 jaar. Normaal maak ik ze altijd zelf, maar dat ging dus niet. Was erg lekker! Al vinden we stiekem onze eigengemaakte pizza's lekkerder!

Vanavond bak ik in de partypan shoarma. Broodje en saus erbij en klaar, weer een maaltijd. Het weekmenu word zo wel omgegooid haha, ach gebeurt vaker!

Wat foto's:


7 opmerkingen:

 1. O, jee wat een bende. Erg he. Dat gaat vast nog wel een paar dagen duren. Het is dat je zo ver weg bent anders kon je hier wel eten met je lief.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ach een paar keer makkelijk eten en het is opgelost.
  Veel succes en wel benieuwd naar het eindresultaat.

  GRoeten Herma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Roos zei:

  Dat het ooit weer goed komt! Maar fijn dat je man zo handig is!

  Sterkte.

  Met gr Roos

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb me ook al een keer afgevraagd of het ooit wel goed komt haha. Maar dat zal best, we kunnen sowieso douchen dus als het wat langer duurt is dat geen probleem.

  Johanna wat een lief aanbod! We eten nu in de garage, en dat vinden we best leuk zo af en toe eens haha. We hebben er een kachel, radio, stoelen, tafel, partypan. Dus wij redden ons wel :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een nest seg! Hoop dat het snel allemaal achter de rug is.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Klinkt wel gezellig zo kamperen in je garage ;) Zie jullie al gezellig samen zitten. Kaarsje aan en zwijmelen over hoe mooi het allemaal gaat worden.

  Groetjes Isabelle

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ohhhh.....ik weet precies hoe je je voelt. Zit zelf ook zo in de rommel. Maar het word mooi.
  En daar houden wij ons maar aan vast.

  groetjes Puk

  BeantwoordenVerwijderen