zondag 14 november 2010

Badkamer en Utrecht

Afgelopen maandag belde (eindelijk) formido met de mededeling dat ons meubel binnen was! Jh meteen de auto gepakt en het meubel opgehaald. Nieuwsgierig als we samen zijn, hebben we ook maar meteen het meubel in elkaar gezet. (lees, Jh zet het in elkaar en ik bekijk alles)
Ook meteen om te zien of alles wel compleet was. Dat was het, half uit elkaar gehaald weer en 'even' boven gezet.
Hier een idee hoe de kleur is:

Voor de rest van de week is Jh bezig geweest met de badkamer. We hebben toch besloten om vloerverwarming erbij te doen en daar is hij ook mee bezig geweest. En de kraan van de douche hangt nu ook.

Gisteren heb ik een hele lieve meid ontmoet. We kennen elkaar via een forum en msnen wat af. Het werd dus tijd om eens lekker te gaan meeten/winkelen met ons twee. Het werd Utrecht, een stad waar we beide nog niet geweest waren. Het was erg gezellig! Wel druk want ja de goedheiligman kwam ook binnen :-) Was dus wel gezellig druk in de stad. De dag vloog om dus we gaan vaker afspreken met elkaar, erg gezellig!

Deze week ging Deen hier weer open. De winkel heeft een stuk erbij aan gekregen en daardoor moest de winkel even een paar dagen dicht. Ik vind de winkel prachtig geworden! Bij €20,- euro kreeg je gratis soesjes erbij, als kado. we hebben nu 4 pakken soezen gekregen, en niet alleen omdat ik €20,- heb uitgegeven. Kennelijk moesten ze er gisterenavond vanaf haha. Gratis soesjes dus!:-) (de vriezer is er goed voor)

Allemaal een fijn weekend!

3 opmerkingen:

 1. Mooie kleur! Wij wachten nog op het badmeubel. Het is nu anderhalve week geleden besteld, dus ik verwacht hem aankomende week.

  De badkamer is nu bijna klaar. Hij is helemaal naar mijn zin. Husband hangt ook alles op en boort en ik sta erbij. Aanwijzingen geven hahaha...... Maar wij zijn een goed team.

  Liefs Frederique

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat lijkt me dat heerlijk zo'n timmerman in huis,ben benieuwd naar het resultaat. Lekker die soesjes mooi meegenomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. frederique: Ja jullie zijn bijna klaar he! Wat lijkt me dat heerlijk haha. Wij hebben ook wel 1,5 week gewacht, viel me op zich nog mee hoor. Maja wachten duurt altijd lang :-)Succes met de laatste loodjes!

  Johanna: het is ook heerlijk! Als ik iets bedenk maakt hij het haha. Gelukkig maar, want ik kan niets qua klussen

  BeantwoordenVerwijderen