zaterdag 27 november 2010

We krijgen straks warme voetjes

In de nieuwe badkamer. Zaten we eerst te twijfelen of we wel vloerverwarming moesten doen, maar de voordelen zijn meer als de nadelen. En nu kon het nog, straks kregen we spijt als de vloer eenmaal al gelegd was.
Dus we hebben straks vloerverwarming in de badkamer, wat een luxe.
Vandaag heeft Jh de vloer gemaakt. Hij dacht er nog wel even mee bezig te zijn maar hij was binnen twee uur klaar. Ondertussen had ik boodschappen gedaan, naar de bieb geweest, opgeruimd en schoongemaakt. Heerlijk zo'n kneuter zaterdag!

We zaten gisteren heerlijk tv te kijken toen we de brandweer hoorden uitrukken. Op zich is dat niet zo vreemd als je in dezelfde straat woont als de brandweerkazerne, maar dan moet je de brandweer voorbij horen komen. Dit keer zag ik de brandweer schuin aan de overkant stoppen. Oh dit is niet 'normaal'. En dat klopte want de mensen daar hadden een schoorsteenbrand. Je zag de vlammen uit de schoorsteen slaan. na een tijdje was de brand onder controle al duurde het wel even voordat de brandweer weer weggingen. Wij lagen toen al lang en breed op bed. Aan de ene kant is het erg, het zal je maar gebeuren, maar aan de andere kant vond ik het ook een keer goed om te zien hoe de brandweer aan het werk is. Dat zie ik tenminste niet dagelijks. Maar het is goed afgelopen!

1 opmerking:

  1. Vloerverwarming in de douche daar zul je geen spijt van krijgen. Snel is de douche weer droog als je de dweil erdoor haalt.
    Brand, erg he en helemaal als het dicht bij komt.
    Vroeger woonden we op een boerderij en hebben we dat ook gehad. We woonden midden in de weilanden waar met moeite een brandweer kon komen omdat er geen verhard pad was, alleen weide grond. Mijn vader tilde met een paar oude doeken de hete kachel zo naar buiten en vloog naar boven met de melkemmer en bluste de brand gelukkig. Het waaide ook stevig. Was best eng. Fijn weekend.

    BeantwoordenVerwijderen