woensdag 28 april 2010

BBQ

Eigenlijk was het de bedoeling dat we met koninginnedag de BBQ zouden aansteken, maar waarschijnlijk word het niet fijn BBQ weer vrijdag. Dus dan maar vandaag, vandaag is het hier 23 graden en ik heb een vrije dag dus wat wil je nog meer haha.
Mijn BBQ koning kon zijn lolletje weer op, niets liever dan met vlees werken. Ik hou van mijn oven, hij van zijn BBQ

Verder vandaag weinig uitgevoerd. Vanochtend eerst bij mijn schoonmoeder geweest. Even gezeten en boven bij haar stofgezogen. Daarna boodschappen gedaan. Bij thuiskomt met Indy gewandeld en daarna paar uur bij de buurvrouw gezeten. Heerlijk samen in het zonnetje. Zij minstens 50 jaar ouder dan ik maar nog zo fit. Om jaloers op te worden als je tegen die leeftijd aan loopt. Zo heeft ze nog d'r eigen moestuintje en bezoekt ze leeftijdsgenoten in het verzorgings tehuis (en dan elke keer weer zeggen hoe fijn ze nog bij ons in de buurt woont) Heerlijk zo'n lieve buurvrouw.
Tja en toen was het alweer 16:00 uur en kwam Jh uit zijn werk.
'Wat heb je vandaag allemaal gedaan?' vraagt hij.
' Lekker helemaal niets!'

3 opmerkingen:

  1. Heerlijk zo'n dagje !! En jummie lekker bbq :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hmm ik ben zelf een enorme kookgek en ook gek op bbq-en, maar in mijn optiek bbq je het beste op een echte bbq , met houtskool dus.... een weber is dan de koning onder de bbq's....(kun je namelijk ook in roken enz....google maar eens) als je man er echt gek van is...... pas dan maar op want het is verlsavend geweldig( lekker)http://www.bluesmoke-bbq.nl/ is een geweldige inspirerende site ;-) eet smakelijk

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Sillie: bedankt voor je link!gut moet je niet bekijken als je trek hebt haha :-)

    BeantwoordenVerwijderen