maandag 26 april 2010

Ikea

Zo af en toe, als we weer een lijstje hebben, springen we op een vrije zondag vroeg in de auto en rijden we naar Ikea. Omdat het zeker wel 3 kwartier rijden is, moet het geen lijstje van maar 2 dingen zijn want je rijd er ook niet heen voor de 'lol'. De vorige keer was het echt extreem druk toen we er op zondag waren. We hadden verwacht dat het dit keer ook zo druk zou zijn. viel dat even mee! Het was zelfs rustig en we konden heerlijk neuzen. aan het eind van de rit hadden we maar de helft van de spullen op ons lijstje. We zochten ook badkamer/wc spullen en wat wij zochten hadden ze niet of het was niet onze smaak. Wel zijn we geslaagd voor de kapstokken en een draaiplateau en wat andere dingen. Na de kassa besloten we een hotdog te eten omdat het al begin van de middag was en voordat we dan weer thuis zijn... Smoesje dus, want we vinden de hotdogs daar erg lekker haha en voor 3 euro heb je 2 bekers drinken (die je nog een keer mag bijvullen) en ieders 2 hotdogs.

Weer in de auto vroeg Jh zich af of er geen bouwmarkt in de buurt was. Tuurlijk heb je op dat moment niet je tom-tom mee (we weten nu de weg wel te vinden naar Ikea, de eerste keren reden we terug altijd verkeerd haha) tot opeens praxis voor ons verscheen. Wat een mega bouwmarkt, wauw. Hier zijn we wel geslaagd voor spullen voor de nieuwe wc en straks dus ook de nieuwe badkamer. Dit heeft ook wel dik een uur gekost, Jh en ik hebben altijd een andere smaak. (Alleen wat meubels betreft hebben wij dezelfde smaak, wit en niet al te veel poespas) Maja de vrouw wint volgens mij altijd wel, in dit geval wel ;-)
Alleen nu nog een kraan en de deur komt eind deze week binnen, dan lijkt het toch al heus op een wc haha.

5 opmerkingen:

 1. Keurig wc-tje hoor!

  En ik vind een Ikea-uitspapje ook leuk en de kindertjes ook (ballenbak, ijsje..) Maar niet op zon- of feestdagen, dan heb ik valium nodig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi en strak klein kamertje hoor!
  En wat een mazzel, zo'n rustige Ikea..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oh mooi weeceetje geworden hoor, daar ga je voor je plezier een tijde op zitten ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wij zijn ook erg blij met de nieuwe wc. De oude is zo klein dat een lang persoon met de knieen tegen de muur aan zit haha.

  Nu nog wat accessoires en gastendoekjes :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ohw lekker zo'n ochtendje ikea :-)En het wc-tje ziet er al leuk uit !!

  BeantwoordenVerwijderen