zaterdag 3 april 2010

Dagje Hoorn


Vandaag een dagje Hoorn geweest met mijn moeder. Connexxion heeft een leuke actie: Voor €2,50 p.p. heb je een retourtje Hoorn. Deze actie is nog t/m 18 april dus wij hebben er nog mooi gebruik van gemaakt. Daar kun je niet tegenop rijden met de auto (en parkeergeld) En je hoeft nergens op te letten, heerlijk haha. Lekker zitten, dom naar buiten kijken en mensen bekijken. :-)
Ik was op zoek naar wat shirtjes erbij voor de zomer. Geslaagd bij C&A en heb ze alle drie gekregen van mijn moeder. Lief hé! :-)
Zelf heb ik nog wat spullen gekocht om taarten te maken. Wat gereedschap wat wel erg handig is en die je eenmaal aanschaft en tijden plezier van hebt.
Mijn moeder kocht nog een bloesje en een paars shirtje met lange mouwen. Zo vaak koop ik geen kleding (lees, 1 keer per jaar en soms wat tussendoor in de uitverkoop). Voor een 3kwartbroek ben ik niet geslaagd, alleen dus nog 1 of 2 broeken en ik kan weer een zomer of 2-3 vooruit.

Hoe vaak kopen jullie kleding in het jaar?

1 opmerking:

  1. Elke maand koop ik wel iets bij Miss Etam. Deze maand heb ik wel wat meer gekocht omdat ik in dec bevallen ben en nu weer aan het werk moet. Dus de zwangerschapskleding is allemaal weg en nu weer wat nieuws gekocht.

    BeantwoordenVerwijderen