vrijdag 30 april 2010

Koninginnedag 2010
Met koninginnedag blijven wij altijd wel thuis, wij houden niet van drukte en gaan het echt niet opzoeken. Onze vriendengroep gaat bijna elk jaar naar Amsterdam, maar het idee alleen al! Nee hoor, ons niet gezien. Eerst worden we rustig wakker en maken dan een heerlijk ontbijtje. En dan op naar de rommelmarkt. We hoeven niet ver te lopen want aan het eind van de straat is het al. En tegen de middag zijn er ook mensen op het grasveldje voor gaan zitten. Om 9 uur had ik mijn eerste rondje er op zitten. Daarna nog 3 keer geweest haha, je blijft teuten en dingen zien.
En wat hebben we gekocht? 2 blikken van jan, jans en de kinderen (een tic van mij) voor €1,- Een cd van Bryan Adams die ik nog niet had voor... jawel... €0,50!! Alsof het niets is haha. Ook zagen we een kleedje voor Indy, voor in de bench voor
€1,-. Voor de rest niets leuks gevonden, was vooral veel kleding en speelgoed. Maar ik ben erg blij met de spullen wat we voor €2,50 gekocht hebben!

Vanochtend nog even snel boodschappen gedaan, scheelt mij morgen weer tijd. En ik moest wel wat in huis halen want we krijgen zondag eters. Ik kreeg een gratis pak oranjekoeken erbij, dat is mooi meegenomen!

Na de markt is Indy onder de douche geweest. Het werd wel weer eens tijd en nu lijkt ze wel een wasbeertje. Alle haren staan alle kanten op haha. Ze ruikt weer heerlijk al vind ze douchen vre-se-lijk.

Voor de rest gaan we lekker niets doen!
Hebben jullie een leuk koninginnedag gehad?

2 opmerkingen:

  1. Ik wou net vandaag naar de camping omdat het vandaag bij jullie koninginnedag is, maar door het mindere weer vertrek ik pas morgen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi, kom zo via via op jou blog terecht, ziet er leuk uit ga je volgen. kom je ook even bij mij kijken, dat zou ik leuk vinden. Gr Stina

    BeantwoordenVerwijderen