zondag 11 april 2010

Weekend en chocoladekoekjes

Zaterdag:
Eerst hebben we uitgeslapen. Naja uitslapen, normaal gaat de wekker 6 uur en nu werden we 8 uur wakker. Daarna zijn we eerst samen het huis doorgegaan. Dat blijft al snel liggen na zulke rare dagen. De was werd weggewerkt, badkamer en wc's schoongemaakt en alles gezogen en gedweild. Ondertussen nog even naar een kinderverjaardag geweest. Mijn oppaskindje word as woensdag 1 jaar en vierde dit dus gisteren. Was even een fijne afleiding en het jochie genoot zo van alles. Vooral van de ballonnen.
Na de verjaardag thuis wat gegeten. Toen maar eens gekeken naar de boodschappen. Ik ben dus heel de week nog niet in een supermarkt geweest. Genoeg te eten, alleen de verse dingen waren op. 's Middags gingen we weer naar Alkmaar. In het ziekenhuis aangekomen waren mijn schoonouders nog in gesprek met slachtofferhulp. Aan ons was ook gevraagd of wij behoefte eraan hebben, maar dit hebben wij niet. Als we erbij waren geweest dan misschien wel, maar nu hebben wij er geen behoefte aan. Na het gesprek een tijdje bij mijn schoonmoeder gezeten. Het gaat gelukkig een stuk beter en dat is erg fijn om te zien. Hopenlijk mag ze snel weer naar huis, als het goed is dinsdag. Maar dat is nog even afwachten.
Om 18.30 waren we weer thuis. Heerlijke soep gemaakt en daarna wat tv gekeken. Heerlijk een avondje samen op de bank.

Vandaag:
Vanochtend uitgeslapen, lekker ontbijtje gemaakt en in bed spangas gekeken en de taarten van abel haha.
Vanmiddag heerlijke koekjes gebakken (zie foto), soort van chocolade koekjes. Hoort eigenlijk nog een sinaasappelglazuur over heen maar daar had ik geen zin in haha. Zo zijn ze ook lekker! Ik kreeg toch de kriebels om wat te bakken. Verder kijken we de hele middag al naar geschiedenis net. Filmpjes en reportages van vroeger. Hoe bijvoorbeeld in de jaren 60 met homo sexualiteit en geboorte beperkingen werd omgegaan. Of hoe er juist niet mee werd omgegaan en nog meer filmpjes en fragmenten. Vandaag gaan we niet naar het ziekenhuis. Er komen al genoeg andere mensen op bezoek en anders word het te druk. Wij gaan morgen weer.
En dan is het alweer bijna avond, een weekend is ook zo weer om. De slaap heeft ons goed gedaan, onze energie is weer helemaal bijgetrokken. :-)

1 opmerking:

  1. Fijn te lezen dat je schoonmoeder alweer wat opknapt !! En de koekjes zien er heerlijk uit :-)

    BeantwoordenVerwijderen