maandag 5 april 2010

Pasen

Is alweer bijna voorbij. De vrije weekenden vliegen echt voorbij, zelfs met een vrije dag extra. Gisteren kwamen mijn schoonouders langs en hebben we heerlijk geluncht met soep, allerlei broodjes en beleg. Toen ze weer weg waren heb ik een heerlijk eindje gewandeld met mijn moeder en Indy. We kunnen samen kilometers lopen en als het droog is doen we dat ook graag. 's Avonds hebben we fricandeau-rollade, aardappelschijfjes en worteltjes gegeten. Met een mona 'Het is feest!' toetje. We hebben heerlijk gesmuld, alles is op gegaan!
Vandaag, tweede paasdag, kwam mijn broer en mijn schoonzus. Voor het eerst sinds 2 jaar ofzo hebben we bij ons de gourmet aangestoken. Niet alle vlees is op, je hebt altijd meer dat je denkt. Zo even de restjes braden/bakken, alvast voor morgen. Na het eten hebben we 1,5 uur gewandeld in het Robbenoordbos. Het was heerlijk weer om te wandelen en dan hebben de honden (mijn broer heeft ook een hondje) het ook naar hun zin. Na nog even de film 'het zakmes' gekeken te hebben en wat gegeten en gedronken zijn ze weer op weg gegaan richting Gelderland.
En wat is het stil nu zonder moeders :-)

En nu?
Indy ligt naast me, helemaal voor pampus door een weekend oma om je heen en veel gewandeld te hebben.
Jh is bezig met de koelkast. De inbouwkoelkast heeft het begeven. Nou ja ging het begeven. De hoogste stand (5) koelde nog niet goed en er bleef water inliggen. Jh was het zat en heeft dus de inbouwkoelkast eruit gesloopt. We hadden nog een tafelmodel koelkast staan (jaja speciaal voor bier in de zomer) Stond dus al maanden uit, maar komt nu weer van pas. Dat de keuken weer half gesloopt is moet ik maar voor lief nemen :-) Die gaat er toch over een tijdje uit! dus getreurd ben ik niet, een gat meer of minder maakt niet uit. Zal van de week eens een foto maken van onze keuken haha.

Wij hebben dus heerlijke dagen gehad! Ik hoop dat jullie net zo genoten hebben van elkaar, de vrije dagen en van familie/vrienden!

2 opmerkingen:

 1. Ja op zich was het bij ons ook wel fijn maar je blijft spannende momenten hebben. Vanmorgen na kerkdienst even bij op en oma geweest ( 60-ers) en dat was heerlijk. Schoonzusje met man was er en de zeeuwse neefjes. Heerlijk even relaxen, kletsen. Onze kinderen heerlijk met de neejes spelen. Gj, de oudste autist is dan ook in een goed humeur. Dat is altijd zo bij hen. In het begin hadden ze daaroor niet door dat hij een heftig iemand was.

  Leuk dat gourmetten. Was zeker gezellig? En wandelen is gezond. Buitenlucht! Nou, vooruit maar weer. Nou de gewone dagen weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Altijd leuk he gourmetten. Alleen de stank daarna in huis is niet te harden. ;-)

  Lekker dat je hond zo genoten heeft.
  Mijn zus had haar hond (megagroot) bij zich dus mijn hondje (klein exemplaar)heeft zich al die tijd achter de bank verscholen en is blij dat hij weer rond kan lopen. haha

  Fijn dat je het leuk hebt gehad en het is idd altijd even omschakelen naar de "normale" dagen.

  En die foto van je keuken? Laat maar komen, ben benieuwd. Hier wacht ik al 2 jaar tot de keuken afgemaakt word dus ik weet hoe een keuken met gat voelt. hahaha

  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen