zaterdag 24 april 2010

Soms heb je van die dagen
Dat je de hele dag druk in de weer bent, nauwelijks gezeten hebt en dat je dan toch het gevoel hebt dat je niets gedaan hebt.
Ik wou vandaag alles beneden stofzuigen/dweilen/soppen en ook meteen de bovenverdieping.
En nu, is het bijna 21:00 uur en is dat nog niet gedaan haha
Maar stil gezeten heb ik (en Jh) niet. Vanochtend 9 uur stond ik samen met mijn sportmaatje bij de sportschool. Zwaar getraind (Ik voel de spierpijn nu al!!) en ik was half 11 weer thuis.
Daarna gedoucht, aangekleed, Indy uitgelaten, aanrecht opgeruimd, woonkamer opgeruimd en op naar een kinder verjaardag. Mijn andere oppaskind werd afgelopen woensdag 9 jaar maar vierde het vandaag. Gisterenavond nog opgepast, het jochie was zo zenuwachtig. We hebben hem een WII spel gegeven (was flink afgeprijst van 25 euro naar 7,50)
Na de verjaardag zijn we Schagen ingeweest. Het werd hoog tijd dat er zomerschoenen werden aangeschaft. Ik ben geslaagd voor een nieuw paar zomerschoenen en 4 shirtjes bij Miss Etam dumpstore. Jh is niet geslaagd voor schoenen, altijd in de winkel komt hij erachter dat hij 'best nog wel een tijdje' met deze schoenen mee toe kan om vervolgens volgende week ergens te gaan klagen dat hij 'hoognodig' nieuwe schoenen nodig heeft.
Jh was ook toe aan een andere zonnebril voor in de auto en is daarmee wel geslaagd. Gelukkig maar want hij kreeg al hoofdpijn in de auto. De zon word steeds feller en dat is dan wel te merken.
Thuis aangekomen nog boodschappen gedaan, Indy uitgelaten, buiten wat opgeruimd en een aardbeiennet opgehangen, appelboom bekeken, kip gebraden en eten klaar gemaakt, vaatwasser legen, vaatwasser weer vullen, ondertussen paar wasjes gedraaid en opgehangen, nog een wasje wat er lag opgevouwen, na het eten weer Indy uitgelaten.
en nu, ja nu is het tijd om heerlijk op de bank neer te ploffen en lekker tegen Jh aan te kruipen en genieten van een avondje samen.

1 opmerking:

  1. Nou genoeg gedaan volgens mij ;-) En die vieze vloer loopt niet weg :-D (helaas.....)

    BeantwoordenVerwijderen