zondag 16 mei 2010

Boer Jh
Jh heeft klompen gekregen van zijn schoonmoeder. Ik heb me suf gelachen want meneer had na een krap uurtje al zere voeten. Terwijl hij net pochend stond te vertellen dat hij de klompendans al bijna kende. Ach... hij leert het klompen lopen vanzelf! Nu nog plat leren praten en hij is helemaal goedgekeurd om over een paar jaar mee terug te gaan naar Gelderland :-)

4 opmerkingen:

 1. Stoer hoor die klompen !!Heb jij ze ook?? En die taart hieronder ziet erweer heerlijk uit, ik ga binnenkort eens een middagje knutselen op zo'n taart eens zien of mij dat ook lukt :-) En als ik daaronder al dat lekkere eten zie, denk ik je moet een catering bedrijf beginnen !!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Staat wel stoer, nu jij nog. Vroeger gingen we altijd op klompen naar school en als er dan een hoekje uit miste of er zat een barst in dan kwam er een kram om heen om de boel nog een tijd bijelkaar te houden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gaaf toch die klompen, en nu maar oefenen...;]
  Gr Stina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Huize steen: jou gaat dat ook lukken! En anders geef je maar een gil haha
  Ik heb geen klompen haha, wel gehad hoor.Van die zwarte, die vind ik fijner. Wil ze wel weer aanschaffen, ze lopen heerlijk en is makkelijk zo bij huis.

  Johanna: Leuk je verhaaltje over jou jeugd, toen was het veel normaler, klompen dragen.

  BeantwoordenVerwijderen