donderdag 13 mei 2010

Hemelvaart en weekend

Begint voor mij erg vroeg want was al weer 5 uur wakker.
Ach zo kun je genieten van héél de dag. (Ik ga even vergeten dat ik straks vanzelf een keer instort haha)
Wij zijn niet christelijk en wij zien dit vandaag als een extra vrije dag. Een dag die benut word door schoonmaken want dat is even de laatste 1,5 week erbij in geschoten. Al weet ik wel wat hemelvaart inhoud want heb wel op een christelijke school gezeten.
Had ik het vorige week zo koud;
Zo was ik deze week misselijk en had erg last van mijn buik.
Ik zat/zit mezelf in de weg. De moeheid slaat ook toe want heb weinig geslapen door de misselijke buien en de buikpijn en de 3/4 keren per nacht wat ik op de wc doorbreng. Helaas, niet zwanger (kreeg deze vraag al meerdere keren haha, als dat zo was had het hier al groot gestaan! :-)) Maar wel kwaaltjes wat dit keer bij de maandelijkse tijd hoort. Nog 3 dagen hooguit, dan ga ik me weer goed voelen.

Van de week leuke dagen gedaan op mijn werk. Dinsdag zijn we met de kids naar Texel geweest, naar Eco Mare om precies te zijn. Dat was een leuke dag! We werden met de bus opgehaald en netjes daar afgezet en ook de terugweg ging het zo. De kinderen (en wij, want zeg nou zelf, wie wil niet verdienend een dagje weg haha) hebben genoten! Ondanks dat je ogen en oren te kort komt want er waren wel 28 kids mee en die moeten allemaal weer heelhuids terug.Gisteren zouden we naar het strand gaan we met de kinderen maar door het slechte weer ging dat niet door. We hebben daarom maar andere dingen op de bso gedaan. Koekjes bakken, voorstelling gegeven, tosti's gegeten, spelletjes gedaan, toetsenbord uit elkaar gesloopt, geknutseld.

Nu lekker een lang weekend vrij, ik meld me meteen af haha wij gaan een lang weekend naar mijn familie! (Eindelijk weer eens!)
Zaterdag is mijn broer alweer 1 jaar getrouwd en hij word maandag 30 dus dat word een feestje zaterdag. En ik heb aangeboden om te helpen om voor zoveel man eten te maken en daar heb ik zin in! Morgen eerst aankopen doen bij de Hanos en gewoon de supermarkt en zaterdag lekker kokkerellen. Ben benieuwd haha, als het leuk is begin ik 'gewoon' een catering bedrijf haha :-)

Fijn weekend allemaal!

2 opmerkingen:

  1. Hey, hopelijk ben je weer wat opgeknapt. Leuk dat jullie naar Texel zijn geweest, mooi hé.
    Wij hopen vanmiddag naar Zwartsluis te gaan als het droog blijft.
    Daar zijn sleepboten te bewonderen, we zullen wel zien,,,, doe je rustig aan. Gr Stina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja ecomare is leuk, wij moeten ook hoognodig weer eens heen. Soms vergeet je gewoon wat een leuke dingen er allemaal in de buurt te doen zijn :-) Fijn weekend !! En hopelijk knap je gauw weer op :-)

    BeantwoordenVerwijderen