maandag 10 mei 2010

Masters of Formula 3

In juni zijn wij 3 jaar getrouwd. Het eerste jaar gaven we een BBQ voor familie en vrienden die op onze bruiloft er ook waren. Vorig jaar zijn we een lang weekend naar Disneyland geweest. Ik heb maandenlang mijn mond kunnen houden tegen Jh want wou het als verrassing doen ook omdat we toen 5 jaren samen waren. Week voordat we weggingen heb ik het verteld, zo leuk hij had niets door!! (En ik wou elke keer bij de reclame op tv blij roepen: DAAR GAAN WIJ OOK HEEN!!!) Maar niet gedaan natuurlijk haha.
Dit jaar wil ik niet een weekend weg, maar wel iets leuks doen en niet al teveel kosten eraan kwijt zijn.
Vakantieveilingen.nl kende ik al maar besloot om er weer eens op te snuffelen. Ik heb al vaker ergens op proberen te bieden, maar dan nét in de laatste seconden zit iemand nét een euro of wat boven jou bod.
Vanochtend had ik eens geluk.
Nu ben je vast wel benieuwd waar we heen gaan:
Wij gaan een dag naar de Masters of Formula 3 op het circuit van Zandvoort.
Jh is helemaal in zijn nopjes, die lijkt dat wel erg leuk! Mij scheelt racen en alles wat er bij komt niets, maar zo'n dagje lijkt mij ook erg leuk!
We zitten op de hoofdtribune, met de rest van de bieders van vakantieveilingen haha. De hele dag kun je er al op bieden. Dat zal vast gezellig worden!!

3 opmerkingen:

  1. wIJ KOMEN NIET HOOR! Maar het is wel een leuk iets om de dag samen te vieren. k'Ben benieuwd.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk! Niet vergeten oordopjes mee te nemen!

    BeantwoordenVerwijderen