vrijdag 12 maart 2010

taartjes




Mijn eerste normale ronde taart en mijn eerste bol taartje.

Nog niet zo netjes als wat je anders ziet, maar het begin is er!
En ik vind het ook erg leuk om te doen.
boltaartje gaat de vriezer in en de andere taart is voor vanavond voor mijn collega's.
(alleen jammer dat het fondant beetje begint te smelten onderaan bij de normale ronde taart, hoe dat komt??)

6 opmerkingen:

  1. wat een mooie taart, heb je daar een workshop voor gevolgd? Fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nee ik heb er geen workshop voor gevolgd, ga ik nog wel doen: 1 april. Maar dan een puzzelplaatje. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. hoi martina,
    je vraagt je af hoe het komt dat de fondant smelt. wat voor afsmeersel heb je gebruikt? als het iets op waterbasis is kan het fondant gaan smelten nl. je kunt het beste om de taart af te smeren botercreme oid gebruiken.

    groetjes danien

    BeantwoordenVerwijderen
  4. hoi Danien!!
    Nou, ik weet nu al wat het is geweest. Ik had botercreme gemaakt met idd water erbij. Dat is dus de oorzaak geweest, maar het stond gewoon zo op het recept. Maar voortaan doe ik dus zonder water erbij haha.

    BeantwoordenVerwijderen