zondag 14 maart 2010

Weekmenu week 11

Een drukke week in het vooruitzicht. 3 dagen werken en 2 reserve dus het kan maar zo zijn dat ik 5 dagen op pad ben. Dus dat word deze week gerechten wat snel te bereiden is.

Zaterdag: roerbakmie en kippensoep als lunch
Zondag: snitzel met griekse aardappelschotel en kippensoep als lunch
Maandag: vlees en groente uit de wok met rijst en een wokblokje
Dinsdag: aardappelen, vissticks, ei en spinazie
Woensdag: bami, gebakken ei en satéstokjes
Donderdag: krieltjes, kipsnitzel en gewokte broccoli/spekjes/champignons/wokblokje
Vrijdag: shoarma of als ik vrij ben sudderlapjes met aardappelen/groente

Vlees komt uit de vriezer, shoarma en de bami heb ik ook nog in de vriezer liggen.
Alleen wat groente gehaald en zuivel. Dus we teren deze week van de voorraden.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen