vrijdag 19 maart 2010

Vrij(e)dag


Vandaag stond ik reserve en ik werd niet gebeld. Dus zomaar op een vrijdag vrij! Is zeker al jaren geleden dat ik op vrijdag zomaar een keer vrij was. Feestdagen niet meegerekend. Dit voelt echt als een kado'tje en deze dag is goed benut. Onze kledingkasten zijn uitgezocht en schoongemaakt. Nu weet ik ook meteen weer wat we allebei nog nodig hebben voor de lente/zomer. Niet zo heel veel blijkt, we hebben nog genoeg. Nu net klaar met de kamer, keuken en bijkeuken. Gesopt, gezogen en gedweild. Dat werd wel tijd. Indy is loops geworden van de week en met verbouwingsstof zag de vloer er niet meer uit. (Indy draagt wel een broekje, maar ik heb een lieve man thuislopen die na 6 jaar nog steeds niet snapt hoe zo'n broekje omgaat. Dat betekend dat Indy van 4 tot half 7 zonder broekje loopt en ja dan kun je wel eens een klein druppeltje tegenkomen)
Gisterenavond heeft Jh de wc opgehangen. Het raampje moet nog wel geschilderd worden, maar ik vind het nu al zo mooi haha. Nu nog wat leuke bruine assecoires goedkoop scoren en dan ben ik helemaal blij ;-)
Even een foto van ons avondmaal gisterenavond, wij hebben broccoli weer helemaal terug gevonden:Zo even kijken naar wat ik ga bakken, hebben we van het weekend wat lekkers.
Ik vind het echt zo'n fijn gevoel, nu al weekend! Meestal is het zaterdags 'haasten' om en boodschappen te doen, sporten, schoonmaken en bakken. Dit heb ik vandaag allemaal al gedaan behalve sporten dat ga ik wel morgen doen. Maar voor de rest... wat zal ik morgen eens gaan doen haha.

2 opmerkingen:

  1. Klinkt als een heerlijke, en productieve dag. De maaltijd ziet er niet alleen lekker maar ook aantrekkelijk uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De WC ziet er mooi uit zeg! Vakmannetje hoor!

    BeantwoordenVerwijderen