woensdag 6 januari 2010

Kaartjes

Weer even gefreubeld. Het kaartje met beterschap heeft 3 dagen voor me gelegen en had geen tijd/zin om af te maken. Nu wel, het is voor de man van mijn nicht. Die heeft een lelijke glijer gemaakt en heeft zijn scheenbeen en kuitbeen gebroken.
De kaart: a star is born had ik al liggen maar nog niet eerder op de foto gezet. Een collega van een andere BSO is bevallen van een gezonde zoon. Daar hoort natuurlijk een kaart bij.
Ben nu nog met een andere kaart bezig. 31 dec had ik 2 stempels gekocht van Tina Wenke (2dehands! haha) ik vind ze zo leuk! Dus de kaart met de nieuwe stempel komt nog :-) Het is heerlijk om zo af en toe weer te stempelen/kaarten maken.

4 opmerkingen:

 1. Hoi, via yes ben ik op je site gekomen!
  Wat maak jij leuke kaartjes zeg! Ik wil er ook aan gaan beginnen....maar weet niet zo goed hoe? Heb je toevallig tips? Ik heb ook nog een vraagje over stempels. Ik zag op een site dat je stempels kunt kopen, maar moet je dan zelf een stempelkussen kopen ofzo??
  Alvast bedankt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Fary,
  Leuk dat je mijn blog bekeken hebt!
  Stempelen is heel simpel. Je hebt ook niet veel nodig.
  Wat ik gebruik:
  - stempels (hihi anders gaat het moeilijk!)
  - watervaste zwarte inkt
  - doorzichtige blokjes waar je de clearstempels aan vast 'kleeft'
  - witte correspondentie kaarten. Om op te stempelen.
  - babydoekjes om de stempels mee schoon te maken.
  - aquarelpotloden en een kwastje om mee in te kleuren.

  en dat was het over het algemeen wel. Natuurlijk heb ik meer soorten inkt en verschillende soorten stempels.
  www.kaartenmakerij.nl kun je goed slagen als je voor het eerst begint.
  en als je nog meer vragen hebt, stel ze gerust!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow jij bent snel thanks :)
  Ik heb net bij de trekpleister een transparante verwisselbare stempelset gekocht. Maar ik snap er niks van haha.... er zit een doorzichtig hard blokje bij. En die stempels (siliconen klopt dat) zitten er allemaal los bij met doorzichtig papier. Nu staat er dat je met deze verwisselbare doorzichte stempels precies kunt bepalen waar je wilt stempelen....volgens mij moet ik alleen nog inkt kopen toch? Haha volgens mij stel ik echt een domme vraag, sorry hoor :D
  Ik ga vanavond naar de action voor kleurpotloden enzo denk je dat ze daar ook inkt hebben?

  Leukkk ik heb er al helemaal zin in :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Er bestaan geen domme vragen haha!
  Maar dat blokje, daar moet je dus die stempels op doen zodat je beter houvast hebt om te stempelen. Die inkt wat er bij zit zou ik niet gebruiken. Is meestal van dat hele goedkope en is niet watervast. De watervaste inkt is ook niet te koop bij action. Wel bij andere knutselwinkel of op internet, action heeft wel aquarel potloden. Ze zijn niet heel goed, maar om te beginnen mooi genoeg!:)action heeft wel ander scrap/knutsel materiaal. zoals een groene snijmat, foam dingen, fotolijm, papier etc.
  Heel veel plezier en het is echt heel leuk om te doen!:)

  BeantwoordenVerwijderen