maandag 18 januari 2010

Lunch

Normaal gesproken eet ik bij elke lunch 2 bruine boterhammen met vleeswaren. Soms een bakje vla erbij of wat soep als er wat over is. Met een glas mona puur erbij en dan kan ik er zeker weer tegenaan tot het tussendoortje. Maar soms wil je wel eens wat lekkers als lunch. Nou ja, alsof brood niet lekker is, maar iets warms bedoel ik meer. Gisteren keek ik eens in mijn koelkast en vond nog wat restjes. Afgelopen woensdag hadden we pizza gemaakt, maar er blijft altijd vulling (paprika, salami, ham, kaas) over en normaal eten we geen salami los bijvoorbeeld. Ik heb gisterenmiddag mini pizza'tjes gemaakt. En alle restjes zijn nu op, en was nog lekker ook! Piccolini's zijn er niets bij haha. Eten word hier niets zomaar weggegooid of het moet niet meer goed zijn. Groente kan ik altijd wel ergens in verwerken.
Wat eten we verder nog wel eens als lunch: knakworstjes in bladerdeeg, gebakken eitje, of gekookt met een pistoletje, vissticks, pannekoekjes, haring (Jh) of heel soms een kroketje, saucijzenbroodje etc. Maar niet te vaak, alleen een keer in het weekend.
Jullie nog lekkere en/of gezonde lunchtips??

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen